L'Escola la Sardana, de Badia del Vallès, guanya el primer premi nacional d'Horts Escolars Ecològics

28/03/2022 - 12:06

El projecte "Estima't l'hort", de l'Escola La Sardana, ha guanyat el primer premi escolar Welleda Open Garden. Aquest projecte ja va guanyar el primer Premi al concurs d'Horts Escolars Ecològics de Catalunya l'any 2017-18 i també ha estat reconegut pel Departament d'Educació com un Projecte Innovador al curs 2020-21.

L'acte oficial de lliurament del premi es va fer el passat febrer, en format virtual. L'escola ha valorat el guardó com "un exemple de la força del treball en equip i de la corresponsabilitat educativa, de la importància de la perseverança, de la capacitat d'esforç i de com l'entusiasme i les motivacions són motor de canvi", i agraeix la participació de totes les persones que han col·laborat a fer-ho possible.

El projecte “Estima't l'hort” es realitza a l'escola La Sardana des de fa 40 anys, amb els objectius de fomentar la cohesió social entre els diferents grups d'edat i afavorir l'experimentació espontània i el creixement personal en contacte amb la natura.

Des de l'Ajuntament felicitem l'escola per la seva distinció, que és exemple de la implicació i l'excel·lència dels centres escolars de la nostra població.

 

 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Notícia

S’ha desbrossat la cobertura arbustiva de 5 zones diferents, a més de dur a terme un seguit d’actuacions per recuperar la població de Conill de bosc.

Butlletí