Visita a La Fàbrica del Sol

dimecres, 6 abril, 2022 - 16:30 a 18:00
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Visita guiada per conèixer La Fàbrica del Sol, un edifici modernista i un espai eficient i sostenible.

L’edifici aconsegueix un equilibri entre tecnologia i natura que li permet esdevenir un espai eficient i sostenible.

Visita’l per conèixer les diverses solucions ambientals que conté com són: la generació d'energies renovables, l'estalvi d'aigua, la conservació de la biodiversitat i una mobilitat més sostenible, ja que té el certificat Amic de la Bici i és l'únic edifici rehabilitat amb el Sello Verde, entre altres.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Tel.: 932 564 430 
C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Butlletí