Celebrem Festes Sostenibles

dijous, 21 abril, 2022 - 10:30 a 13:00
Pas Institut Escola, 1. Parc de la Ciutadella.
Geolocation

Taller de  creació de  "confeti" i altres elements de decoració amb materials naturals. Cuidem Barcelona generant menys residus.

Farem un taller on utilitzarem materials naturals per crear la decoració de les nostres festes. A tots ens agrada decorar ben bonic l’espai on celebrem la nostra festa, però malauradament es generen molts residus, que de vegades són difícils de reciclar. Per això en aquest taller aprendrem com podem crear la nostra pròpia decoració sostenible amb elements naturals. 

Organitzat per Laludo de la Ciutadella

En col·laboració amb la Fàbrica del Sol

En el marc del Primer cicle d'activitats XEAB 2022

No cal inscripció prèvia.

Públic familiar.

Organitzador: 
Laludo de la Ciutadella
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

638 23 71 15


 

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Notícia

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès celebra el 40è aniversari amb una jornada festiva al Camp de les Peces unint-se a la campanya 'UnArbreperEuropa'

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Butlletí