Compostatge comunitari al Raval

dimarts, 24 maig, 2022 - 17:30 a 18:30
Instagram

Xerrada sobre com funciona el Compostador Comunitari del Raval. Cuidem Barcelona amb una bona gestió de la fracció orgànica.

Visita virtual al compostador comunitari ubicat a la plaça de Folch i Torres, de la mà del seu responsable tècnic. Sense haver-te de moure de casa, podràs assistir a una xerrada demostrativa virtual per conèixer el procés de compostatge, els seus usos i descobrir com s'organitza el servei de compostatge comunitari al barri del Raval.

Organitza:Aula ambiental de Ciutat Vella

Col·labora: Compostador Comunitari del Raval i Fundació Tot Raval.

En el marc del Primer cicle d'activitats XEAB 2022

No cal inscripció prèvia. En directe per Instagram @TotRaval

 

Organitzador: 
Aula Ambiental Ciutat Vella
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Tel.: 932 564 430 
C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol


 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Butlletí