Ens endinsem al subsòl de la ciutat per conèixer-ne tots els secrets!

dimecres, 23 març, 2022 - 18:00 a 19:00

Visita virtual al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc de Joan Miró.

T’agradaria saber com es gestionen les aigües pluvials de la ciutat? Com s’eviten les innundacions? Com es fa per cuidar l’aigua de les platges quan plou intensament? Acompanya’ns a conèixer el subsòl de la ciutat i trobaràs la resposta a totes les teves preguntes. El dimecres 23 de març entrarem virtualment al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc Joan Miró i aprendrem per què els dipòsits són elements clau a les ciutats mediterrànies per fer front als efectes del canvi climàtic. També plantejarem la importància del cicle de l’aigua a les grans ciutats com Barcelona i tots els tipus d’aigua que hi ha. Ens endinsarem a les entranyes de la ciutat per a conèixer-ne tots els secrets!

Organitzat per la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

En el marc del Dia Mundial de l’Aigua.

Cal inscripció prèvia.

 

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala s'enviarà per correu electrònic (en un recordatori) abans de l'activitat.

*Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure's afectades a causa de la covid-19. Quan hi hagi canvis, ens posarem en contacte amb vosaltres. Us agraïm la comprensió.

Dia i hora: 23/03/2022 - 18 a 19

XEAB, Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

Preu: Gratuït

Observacions: Aconsellem utilitzar auriculars de bona qualitat.

Organitzador: 
XEAB
Destinatari: 
Per a tots els públics
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Tel.: 932 564 430 
C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle
Article
Notícia

“Operació Aigua” vol conscienciar la ciutadania sobre la situació actual d'estrès hídric i la disponibilitat d’aigua en el futur, sobre els usos i abusos que en fem com a societat, així com sobre l’impacte que aquestes accions tenen en el medi natural. La mostra va dirigida a tots els públics.

Butlletí