El Parc del Laberint

dimecres, 16 març, 2022 - 10:30 a 12:30
Laberint d'Horta
Geolocation

 

Ruta guiada per conèixer els secrets més ben guardats d’aquest parc singular.

Al segle XVIII, Barcelona era una ciutat molt més petita que ara. Algunes persones afortunades es podien permetre el luxe de tenir una casa als afores, amb grans extensions de terreny. Aquest és també l’origen del Parc del Laberint. Els terrenys eren propietat del marquès Antoni Desvalls, un home molt il·lustrat, que va iniciar la construcció dels jardins l’any 1791, sota la direcció de l’arquitecte italià Domenico Bagutti.

Regala’t unes hores de pau i tranquil·litat mentre descobreixes el Parc del Laberint d’Horta. Inaugurat com a parc públic l’any 1971, inclou el jardí més antic de la ciutat. En aquest itinerari coneixeràs la història, les curiositats i la gran riquesa d’arbres i plantes que conformen el parc. I alhora podràs desconnectar del ritme trepidant del dia a dia.

Aquesta visita forma part del programa Com Funciona Barcelona.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

***Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure's afectades a causa de la covid-19, subjectes a possibles canvis o anul·lacions.*** 

Dia i hora: 

16/03/2021 -10:30a12:30

Preu: 

gratuït

Organitzador: 
XEAB
Destinatari: 
Per a tots els públics
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Tel.: 932 564 430 
C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Es farà una jornada Clean Up, una plantada de pins, una recollida de microplàstics a la platja i un matí d’Ecosnorkeling

Notícia

Aigües de Reus renova la gestió de les activitats pedagògiques per fer-les més dinàmiques i actualitzades.

Notícia

Una representació de l’alumnat (més de 70) i professorat (18) de tretze centres educatius de la ciutat van participar en l’acció final conjunta del curs que es va celebrar al Centre Cívic Vista Alegre.

Butlletí