14 quilos de plàstic per quilòmetre quadrat al litoral barceloní

Font: Betevé

21/02/2022 - 10:15

L’Institut Català de la Recerca per a la Governança del Mar (ICATMAR) ha quantificat i caracteritzat la brossa marina que hi ha als caladors de pesca de Catalunya. De les dades, se n’extreu que la quantitat de plàstic augmenta notablement al litoral de les zones més poblades.

Les tovalloletes, en el punt de mira

L’ICATMAR, òrgan dependent de Direcció General de Política Marítima del Departament d’Acció Climàtica, ha quantificat en 13,7 quilograms per quilòmetre quadrat, la quantitat de plàstic que hi ha al litoral central, basant-se en les mostres obtingudes del Port de Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Tarragona.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Coincidint amb la Setmana de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està instal·lant fonts d’aigua en diversos equipaments municipals amb l’objectiu de reduir els envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge.

Notícia
Manlleu serà una de les ciutats convidades

Manlleu serà una de les ciutats convidades

El Fòrum Internacional de Residus #wasteinprogress se celebrarà al Palau de Fires de Girona entre el 18 i 20 d'abril. Comptarà amb ponències, debats i taules rodones oferint l’experiència en primera persona de ciutats i regions com Pisa, Monza i Treviso, a Itàlia, i Bihor, a Romania

Butlletí