L’Ajuntament de Martorelles vol municipalitzar el servei de l’aigua

21/02/2022 - 10:04

El contracte de gestió de l’aigua de Martorelles data dels anys seixanta i ara està a punt de finalitzar. L’ajuntament es planteja canviar el model de gestió d’aquest servei que en aquests moments no és municipal. Actualment, Agbar és l’empresa qui té aquesta gestió. Per això l’equip de govern vol conèixer diferents models a través de reunions amb altres ajuntaments amb característiques similars a Martorelles.

El nou model haurà d’incloure la inversió prevista pels pròxims deu anys. Per això, l’equip de govern vol que la decisió sigui meditada i la més adient pel municipi.

Damunt la taula l’equip de govern de Martorelles té diferents models de gestió. Així tot, ja ha descartat el model de municipalització de l’aigua del qual disposa Montmeló perquè veu que no ho pot assumir.

Podeu veure el vídeo aquí.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Prop d’un centenar de persones participen en la jornada de portes obertes a les instal·lacions del Consorci Besòs Tordera, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i de la Meteorologia.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Butlletí