S’instal·len plaques fotovoltaiques a la deixalleria municipal a Vacarisses

12/02/2022 - 19:03

Els darrers dies s’han instal·lat plaques fotovoltaiques d’autoconsum a la deixalleria municipal. En concret, es tracta de 4 mòduls de fotovoltaiques de 445 W i un inversor de 2000 W.

Amb aquesta instal·lació, es preveu generar al voltant de 2.350 kWh anuals, equivalents a més del 50% del consum anual de l’equipament. La corresponent reducció d’emissions serà de 566 kg de CO2 l’any.

Seguint en la línia d’implementació d’energies renovables als edificis i infraestructures municipals, enguany estan previstes les següents instal·lacions de fotovoltaiques:

Pèrgola de la piscina municipal (10 kW)

Escola de primària Pau Casals (40 kW)

La Fàbrica (15 kW)

Un cop executades totes les instal·lacions previstes, es disposarà de més de 100 kWp de generació fotovoltaica, amb una producció anual de més de 130.000 kWh i una reducció de 19,15 tones de CO2. Aquestes xifres equivaldrien a la mitjana de consum i emissions elèctriques anuals de 38 famílies.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament d'Ullastrell va redactar un projecte per a la implantació d'una planta solar fotovoltaica d'autoconsum compartit al sostre de la pista poliesportiva. Amb el projecte es va demanar fa uns mesos una subvenció a la Diputació de Barcelona a tal efecte.

Notícia

L’actuació, amb una inversió prevista d’1 MEUR, afavorirà la mobilitat activa i la seguretat viària, a més de l’ús d’energies renovables. El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori licita les obres per a construir una passera paral·lela a l’actual pont de la C-155.

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Butlletí