El Port Vell de Barcelona estrena set illes climàtiques per resguardar-se de la calor

Font: Betevé

15/02/2022 - 10:00

Els espais s'han habilitat sota arbres existents i s'hi ha posat més vegetació, un paviment que redueix la temperatura ambient, bancs de fusta i uns aspersors d'aigua.

El Port Vell ha estrenat set àrees de descans, batejades com a illes climàtiques, per resguardar-se de la calor i les altes temperatures. Els espais s’han ubicat al moll de Bosch i Alsina (Moll de la Fusta) i també al moll de la Barceloneta (paral·lel al passeig de Joan de Borbó). S’ha aprofitat l’arbrat existent i s’han col·locat jardineres amb vegetació pròpia del clima mediterrani, bancs de fusta i un paviment que pot reduir fins a 4º la temperatura ambient.

Podeu llegir la notícia complerta aquí.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Butlletí