Presentació de Let’s Clean Up Europe! 2022 per a ens locals i entitats

dimecres, 23 febrer, 2022 - 10:00 a 11:30
Sessió virtual via Zoom

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. La IX edició del Let’s Clean Up Europe! se celebra del 6 al 8 de maig de 2022.

PROGRAMA. Sessió dirigida a ens locals, entitats i empreses. El 15 de febrer també està convocada una sessió específica per a centres educatius.

DOCUMENTACIÓ I RESULTATS

Aquesta sessió en línia de presentació de recursos i experiències per dissenyar projectes educatius en el marc de la campanya LCUE 2022 té com a objectius

  • Presentació d’experiències que van més enllà d’una acció puntual i simbòlica d’un centre.
  • Mobilitzar la cooperació entre agents per crear aliances  i projectes en xarxa.
  • Compatibilitzar la campanya amb la situació de pandèmia, exemples i recursos virtuals.

 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge.

Notícia
Manlleu serà una de les ciutats convidades

Manlleu serà una de les ciutats convidades

El Fòrum Internacional de Residus #wasteinprogress se celebrarà al Palau de Fires de Girona entre el 18 i 20 d'abril. Comptarà amb ponències, debats i taules rodones oferint l’experiència en primera persona de ciutats i regions com Pisa, Monza i Treviso, a Itàlia, i Bihor, a Romania

Butlletí