El Prat acollirà l'intercanvi juvenil "Changing for the Climate" per promoure la consciència climàtica

26/01/2022 - 14:10

El Prat acollirà al mes d’abril l’intercanvi juvenil del programa Erasmus+  Changing for the Climate,  en què durant vuit dies joves d’entre 17 i 30 anys de 5 països europeus compartiran coneixements i posaran en pràctica les estratègies que es duen a terme als seus llocs d’origen contra les causes del canvi climàtic.

El projecte, organitzat per l'entitat que gerstiona l'Assessoria de Mobilitat Internacional de El Lloro,  comptarà amb la participació de 40 joves. A més de participar-hi joves catalans, també hi prendran part grups procedents de Grècia, Itàlia, Letònia i Polònia.  Es durà a terme a través de la combinació d'eines artístiques i mètodes d'expressió com ara la pintura o el moviment i els tallers informatius i experiencials. 

Els requisits per participar-hi són: 

  • Tenir entre 17 i 30 anys.
  • Poder-se comunicar en anglès.
  • Tenir interès per qüestions mediambientals.  
  • Tenir disponibilitat completa durant el projecte. 
  • Estar disponible per a la formació prèvia i la valoració posterior.

Més detalls sobre els requisits i condicions aquí.

Les persones interessades en participar-hi han d’enviar currículum Europass i carta de motivació en castellà o català per correu electrònic, amb l’assumpte «Intercanvi Juvenil Changing 4 the Climate» a internationalprojects@taccbcn.com,  abans de diumenge vinent, 30 de gener.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Butlletí