Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa 2021

24/01/2022 - 13:46

S’ha publicat l’Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa de l’any 2021. Aquest document d’edició anual, finançat per la Diputació de Girona, ha estat redactat per tècnics del Consorci SIGMA i recull un seguit d’indicadors d’interès general relatius a la sostenibilitat de la comarca.

L’Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa el configuren un seguit d’indicadors numèrics relatius a la sostenibilitat de la comarca. Neix amb la voluntat d’esdevenir un referent anual que permeti mesurar l’evolució de la Garrotxa amb criteris de sostenibilitat, a partir d’un seguit de dades d’interès general i del càlcul d’alguns indicadors.   La finalitat de l’Observatori és mantenir un sistema objectiu d‘observació de la realitat per garantir una informació de qualitat i estable que ajudi a prendre decisions i a aplicar polítiques públiques a la comarca. Presenta uns indicadors amb elevat valor que permetran explicar l’estat del territori i, al mateix temps, avaluar les polítiques seguides fins al moment.

Podeu descarregar el document aquí

 

 

Categories: 
Municipis: 
Garrotxa

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí