20 anys amb el BACC

Font: BACC

18/01/2022 - 11:26

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més ha complit el Bicicleta Club de Catalunya (BACC). Per celebrar-ho han elaborat aquest vídeo.

 

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més. No es podrà dir amb seguretat si quan es va fundar el Bicicleta Club Catalunya – BACC es va arribar a pensar que el pas del temps formaria part de la seva història, fins i tot que fos aquesta una de les seves fortaleses, al final, romandre en el temps és el repte, però transcendir en la història és l’èxit de veritat.

El 2021 ha estat pel BACC un any molt especial. Per això volen compartir l’alegria de celebrar 20 anys i el seu compromís per continuar impulsant la bicicleta. Fa 20 anys que es va començar amb aquest somni ciclista. I reconeixen que arribar fins aquí no ha estat fàcil i no ho podríem haver aconseguit sense aquelles persones que al llarg del temps han aportat per fer del BACC el que avui és.

Per això des del Bicicleta Club Catalunya volen donar les gràcies als qui van estar, als qui romanen, als qui continuen creient, als socis i sòcies, als amics i amigues, a les persones que hi col·laboren… el valor humà que té aquesta entitat és el motor que impulsa els pedals per a continuar aquest camí.

Feliç 20 aniversari i per molts anys més!

Seguim sumant, seguim pedalant!


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Entrevista
Foto: Xavi Calvo

Foto: Xavi Calvo

Adrià Arenas ha treballat com a llibreter i, entre les seves aficions, destaca planejar rutes amb bicicleta arreu del territori. Actualment es dedica a la recerca de ciutats més sostenibles i creu fermament en la bicicleta com l’eix vertebrador de tots els canvis que avui necessiten els espais urbans. En aquesta conversa amb Sostenible explica els punts més importants de l’estudi Análisis de uso de los carriles bici de Barcelona, recuento según perfiles del qual n’és coautor.

Notícia

S’han iniciat les obres per convertir el passeig de Valldoreix en el primer ‘carrer bici’ de Sant Cugat. Aquest vial, de connexió directa entre el centre de la ciutat i el nucli de Valldoreix, passarà a prioritzar la circulació de bicicletes i vehicles de mobilitat personal (VMP) en tots dos sentits. Els cotxes que hi circulin, només permesa direcció Valldoreix, hauran de cedir el pas a bicis i patinets.

Butlletí