Energia Solar Per a Tothom

13/12/2021 - 13:04

El projecte Energia Solar per a Tothom és una solució col·lectiva que busca l’apoderament comunitari i fomentar la cohesió social, per reduir els casos de pobresa energètica. L’element innovador del projecte és el fet que les famílies en situació de vulnerabilitat participen d’una instal·lació fotovoltaica pública, donant-los accés a l’energia renovable, a través d’un sistema de facturació social. El projecte l'han dut a terme l’Agència Local de l’Energia d’Osona, el Consorci de Serveis Socials i l’Associació Ecoserveis.

Descobriu més informació sobre aquesta prova pilot: https://www.ecoserveis.net/donation/e...


 

Categories: 

Relacionats

Article

El concurs, destinat a persones físiques, compta amb un premi de 600 euros i té com a objectiu donar a conèixer a través de la fotografia els alts estàndards d'integració ambiental que compleixen els projectes fotovoltaics a terra i les bones pràctiques de sostenibilitat del sector.

Article

L'Àrea Metropolitana de Barcelona conjuntament amb els municipis de El Prat de Llobregat, Viladecans, El Papiol, Sant Cugat del Vallès i Sant Feliu de Llobregat ha obert el servei metropolità pilot d'assessorament en matèria d'autoconsum fotovoltaic. 

Notícia

L’energia fotovoltaica en equipaments i espais públics de la metròpolis es multiplicarà per sis en els propers 18 mesos.

Butlletí