Nou Període - Signa el Manifest Sagnant - La regla sense tabús, tòxics ni residus

Font: Rezero

14/11/2021 - 16:19

Nou Període és una campanya que visibilitza i denuncia les actuals problemàtiques dels productes menstruals d'un sol ús més generalitzats i promou la utilització de productes menstruals reutilitzables. La menstruació ha de ser tractada de manera natural i sense tabús. Els seu objectiu és apropar-se a una societat sense residus ni impactes al medi ambient ni a la salut de les persones.

Perquè:

- Parlar de la #menstruació no ha de ser un tabú. La regla NO ÉS BLAVA!
- Ha de ser fàcil optar per productes més saludables, ecològics i econòmics.
- Cal que els fabricants eliminin els productes químics perillosos i l’ús de toxines.
-  Necessitem que es fomentin els productes reutilitzables lliures de tòxics com la copa, les calces o les compreses de roba.
- Accedeix al web per troba recursos descarregables sobre els productes menstruals, el directori amb productes menstruals reutilitzables i la nostra guia cap a una menstruació amb zero residu:
https://rezero.cat/campanyes/nouperiode/ 


- Aquesta campanya ha rebut el suport de l'Agència de Residus de Catalunya.

Podeu accedir al manifest https://bit.ly/30jXCd8


 

Relacionats

Article

S'ha posat en marxa aquest 11 de desembre de 2021, i fins a finals de mes, una nova campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva de residus. Amb l’eslògan “Tria bé, reciclem millor”, la campanya vol fer palès que és possible consumir de forma més sostenible escollint correctament els productes que es compren, i que és important separar bé els residus a les llars perquè facilita la recuperació dels materials que es poden reciclar.

Article

Directori de comerços, mercats, restaurants i d'altres recursos que ofereixen productes d'alimentació sostenible i la possibilitat de consum de proximitat a la ciutat de Barcelona.

Article

Reduir, reutilitzar i reciclar és la regla d'or per a una gestió més sostenible dels residus. En aquest vídeo l'Ajuntament de Reus ens explica les iniciacives municipals per aconseguir una millor gestió dels residus.

Butlletí