“Cities Race to Zero”: compromís per reduir el 50% de les emissions de carboni el 2030

12/11/2021 - 09:55

Les ciutats agrupades a la xarxa C40, entre les quals es troba Barcelona, han presentat a la Cimera Mundial del Clima de Glasgow una campanya que vol aconseguir disminuir l’ús de carboni per prevenir amenaces futures, crear llocs de treball dignes i promoure un creixement inclusiu i sostenible.

De moment s’han adherit a la campanya “Cities Race to Zero” un total de 1.053 ciutats i governs locals de 75 països, que representen uns 880 milions de persones. L’objectiu és arribar a 10.000 ciutats, així com reunir el suport d’empreses, regions i inversors.

Les grans àrees urbanes són clau per fer front a l’emergència climàtica i les desigualtats. En aquest sentit, en la presentació de la campanya de compromís s’hi han destacat com a exemples el projecte Superilla Barcelona i la comercialitzadora elèctrica Barcelona Energia.


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Les idees seleccionades, entre les quals hi ha la de Pol Cooperatiu Batec, membre de la Xarxa B+S, busquen millorar el confort tèrmic durant les onades de calor generades per l’emergència climàtica allà on no es poden plantar arbres

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Butlletí