Ada Colau, a favor d’instal·lar dos molins de vent a Collserola

Font: Betevé

10/11/2021 - 13:09

L'alcaldessa diu que cal estudiar la viabilitat de la proposta, però es mostra favorable que Barcelona es corresponsabilitzi en la implantació d'energies renovables.

 

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha mostrat favorable a poder instal·lar dos molins de vent a Collserola, com va proposar l’associació Viure de l’Aire fa unes setmanes. En una entrevista a TV3 des de Glasgow, on participa en la cimera pel clima COP26, l’alcaldessa diu que desconeix la proposta tècnica i la viabilitat del projecte, però considera que la ciutat s’ha de corresponsabilitzar amb l’increment d’energies renovables.

Podeu llegir la notícia complerta aquí.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

De les 34 propostes que els participants de l’Assemblea van traslladar a l’Ajuntament se n’han acceptat i se’n desenvoluparan 29. Giren al voltant de tres eixos principals, l’energia, la mobilitat i el model de consum i residus. Actualment ja s’ha iniciat el pla de treball de les propostes acceptades amb les diferents accions a implementar per poder fer-ne el calendari i el pressupost.

Butlletí