Ada Colau, a favor d’instal·lar dos molins de vent a Collserola

Font: Betevé

10/11/2021 - 13:09

L'alcaldessa diu que cal estudiar la viabilitat de la proposta, però es mostra favorable que Barcelona es corresponsabilitzi en la implantació d'energies renovables.

 

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha mostrat favorable a poder instal·lar dos molins de vent a Collserola, com va proposar l’associació Viure de l’Aire fa unes setmanes. En una entrevista a TV3 des de Glasgow, on participa en la cimera pel clima COP26, l’alcaldessa diu que desconeix la proposta tècnica i la viabilitat del projecte, però considera que la ciutat s’ha de corresponsabilitzar amb l’increment d’energies renovables.

Podeu llegir la notícia complerta aquí.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’associació Viure de l’Aire ha presentat un projecte d’energia eòlica de participació ciutadana que proposa la instal·lació de dos aerogeneradors a la serra de Collserola. Han calculat que amb la instal·lació d’aquest dos aparells, de 170 metres d’alçària, es podria abastir al voltant de 8.800 llars de la ciutat i s’evitaria l’emissió de 7.000 tones de CO2 anual.

Article

Un conveni signat amb el consorci d’aquest espai permetrà fer un salt d’escala en la transició energètica, ja que fomentarà projectes que vagin més enllà de l’autoconsum individual i que siguin també comunitaris.

Notícia

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB, en motiu del Dia Mundial d’Estalvi d’Energia, ha fet balanç dels últims dos informes d’eficiència energètica enviats als seus usuaris, detectant un possible estalvi econòmic de 72.653,60 € entre els consumidors de la companyia.

Butlletí