El projecte 'ePLANET' es posa en funcionament amb la Diputació de Girona com un dels socis

07/10/2021 - 08:58

El projecte europeu 'ePLANET' té com a objectiu accelerar la transició energètica en els municipis europeus millorant la coordinació entre les autoritats locals i els governs regionals per optimitzar el procés de presa de decisions, la coherència i la consistència.

El projecte «ePLANET» té una durada de tres anys, en els quals es desenvoluparan proves pilot en tres regions: la demarcació de Girona, l'illa de Creta i la regió de Zlin (República Txeca). Aquestes proves pilot es realitzaran durant la primera meitat del projecte per assegurar el desplegament correcte de les eines a desenvolupar a fi d'ajustar-les a les necessitats reals de les autoritats públiques en la transició energètica. 

La resta del projecte se centrarà en l'ampliació i l'aplicació de les eines i la metodologia d'«ePLANET» a les tres regions pilot, així com en la replicació dels resultats obtinguts a altres regions d'Europa.


 

Municipis: 

Relacionats

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Article

Reptes i resultats a les comarques de Girona

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Butlletí