TMB aspira a oferir cotxes i motos compartides de lloguer a Barcelona

Font: betevé

24/09/2021 - 10:20

Uns serveis que s'afegirien als de les bicicletes metropolitanes, que ja han rebut l'aval de l'ATM, o dels patinets elèctrics, que també ambicionen gestionar.


Ja fa temps que TMB estudia la possibilitat de posar en marxa serveis de mobilitat sostenible, com els patinets elèctrics, i ara ha anunciat que aspira a gestionar un servei de vehicles (cotxes i motos) compartits, semblant al “carsharing” o cotxe multiusuari. Seria un servei metropolità, però, de moment no n’han transcendit més detalls.

Ho ha anunciat la presidenta de TMB i regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, durant la presentació del Pla estratègic de l’empresa previst fins al 2025. A la presentació també hi ha assistit el conseller delegat, Gerardo Lertxundi. El document, l’ha d’aprovar definitivament el Consell d’Administració.

Podeu llegir la notícia sencera a la font original


 

Relacionats

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Notícia

La DGT va autoritzar l'ús d'un senyal alternatiu al de les targetes ambientals per a l'accés a una Zona de Baixes Emissions, donant així carta de naturalesa al model de ZBE basat en la reducció de tots els tràfics motoritzats i no només a privilegiar els cotxes elèctrics sobre els de consum fòssil.

Entrevista
Martin Lutz és senador ministerial de Berlin.

Amb l’expert en sostenibilitat urbana parlem de les mesures que es van començar a aplicar ja fa més de 15 anys a la capital alemanya, on les zones de baixes emissions tenen molt més recorregut que a Catalunya. 

Butlletí