Instal·len a la platja del Castell, a Palamós, una estació tipus CoastSnap per monitoritzar, amb l’ajuda de la ciutadania, l’evolució de la línia de costa

07/09/2021 - 09:00

L’Institut de Ciències del Mar (ICM) de Barcelona va instal·lar, en el marc del projecte MOCCA del Pla Nacional, una estació de tipus CoastSnap per monitorar, amb l’ajuda de la ciutadania, l’evolució de la línia de costa a la platja del Castell (Palamós).

Aquesta estació consta d’un petit faristol, de la mida d’un DIN-A4, amb vistes sobre la platja i servirà perquè tot aquell que passi per allà pugui fer les seves fotografies i enviar-les a l’ICM. Gràcies a l’anàlisi d’aquestes instantànies, l’equip investigador podrà advertir els canvis que ha experimentat la línia de costa en aquest punt de la Costa Brava.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'objectiu és proporcionar eines i metodologia per millorar la gestió sostenible de les empreses

Opinió
Opinió


" La primera expedició catalana i totalment femenina a Mart va tornar fa unes setmanes. Com deveu suposar, no es tracta d’un viatge real al planeta vermell, sinó d’una simulació, però feta amb tot el rigor científic."
 

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Butlletí