Com fem front l’emergència climàtica a l’AMB: l’acció climàtica, una realitat

Font: AMB

27/08/2021 - 09:00

Aquest vídeo il·lustra alguns dels principals impactes del canvi climàtic a la metròpolis i com hi està treballant l'AMB per abordar-los des de diferents projectes i àmbits d’actuació.

Des de fa molts anys, l’AMB treballa per fer front els impactes del canvi climàtic, des de l’òptica de la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (mitigació) i l’adaptació als seus efectes.

Amb la recent Declaració d’emergència climàtica, l’AMB ha anat un pas més endavant en el seu compromís per l’acció climàtica, posant de manifest la necessitat d’actuar amb urgència i determinació. Un compromís vehiculat a través de 5 reptes clau: transició energètica, recursos hídrics, mobilitat sostenible, model urbà i recursos/residus.

Aquest vídeo il·lustra alguns dels principals impactes del canvi climàtic a la metròpolis i com hi estem treballant per abordar-los des de diferents projectes i àmbits d’actuació. Des de la base de l’educació ambiental, la creació d’una xarxa de refugis climàtics per la població més vulnerable, la promoció de recursos hídrics alternatius, la transició energètica i la gestió del litoral per evitar-ne la seva regressió.

Per consultar tota la informació sobre la Declaració d’emergència climàtica de l’AMB: https://emergenciaclimatica.amb.cat/


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Terra cremada. Revolució o extinció és un llibre d'Eloi Juvillà publicat per Pagès Editors.

Article
Escape room interactiu

Article

L'escalfament de les aigües del mar com a conseqüència del canvi climàtic està provocant múltiples impactes sobre la biodiversitat marina, especialment amb la proliferació d’onades de calor marines.

Butlletí