Alimentant la vida per fer front al desplaçament forçat a Colòmbia

dilluns, 13 setembre, 2021 - 19:30 a 20:30
Centre Cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán
Geolocation

Exposició fotogràfica en què podreu veure l’experiència de set dones que van ser expulsades de casa i desposseïdes de les terres, dels cultius, del teixit social i dels projectes de vida. Veureu dones que rescaten la cuina com un lloc on no només es preparen aliments, sinó on es construeix memòria i es generen estratègies per superar el desarrelament, l’estigmatització i la precarietat.

Aquesta exposició forma part d’un exercici de reconstrucció de la memòria del conflicte i de reconeixement i dignificació de les víctimes de la violència a Colòmbia, que es va realitzar a Manizales l’any 2014.

Organitzat pel Centre Cívic Vallvidrera - Vazquez Montalban i la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

A càrrec de L’Etnogràfica. Antropologia per la transformació social.

En el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Cal inscripció prèvia.

Dia i hora: 

13/09/2021 - 19:30 a 20:30

Organitza: Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán

Preu: 

gratuït

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Lliurats els premis del VII Concurs de Dibuix “Descobreix el riu”, dedicat al blauet

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Butlletí