Alimentant la vida per fer front al desplaçament forçat a Colòmbia

dilluns, 13 setembre, 2021 - 19:30 a 20:30
Centre Cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán
Geolocation

Exposició fotogràfica en què podreu veure l’experiència de set dones que van ser expulsades de casa i desposseïdes de les terres, dels cultius, del teixit social i dels projectes de vida. Veureu dones que rescaten la cuina com un lloc on no només es preparen aliments, sinó on es construeix memòria i es generen estratègies per superar el desarrelament, l’estigmatització i la precarietat.

Aquesta exposició forma part d’un exercici de reconstrucció de la memòria del conflicte i de reconeixement i dignificació de les víctimes de la violència a Colòmbia, que es va realitzar a Manizales l’any 2014.

Organitzat pel Centre Cívic Vallvidrera - Vazquez Montalban i la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

A càrrec de L’Etnogràfica. Antropologia per la transformació social.

En el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Cal inscripció prèvia.

Dia i hora: 

13/09/2021 - 19:30 a 20:30

Organitza: Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán

Preu: 

gratuït

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Diputació crea jocs d’escapada sobre el medi natural de les comarques de Lleida per a estudiants d’entre 8 i 12 anys

Notícia

"Premià energia" neix amb l'objectiu de realitzar les accions incloses en el Pla de Transició Energètica Local, com reduir les emissions de CO₂ un 55% el 2030 respecte al 2005 i disminuir la despesa energètica.

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Butlletí