Joves i Natura

Font: Generalitat de Catalunya

13/07/2021 - 10:39

Arrel de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, es va celebrar el passat 7 de juny l’acte virtual "Joves i Natura". Es va poder escoltar a joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) i es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació.

 

L’acte va comptar amb la conducció de la meteoròloga Mònica Usart i la intervenció de representants dels joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN). A més, sota el títol "I tu, què fas per la natura?" es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació i que són: Yas Recht, pastora de Circus Verónica Couto del CREAF Alex Cerón, fundador de Newex Joan Grivé, ambientòleg i influencer.

L’acte també va comptar amb la benvinguda de l’Hble. Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la cloenda va ser a càrrec d’Anna Barnadas, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat.


 

Relacionats

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Butlletí