Joves i Natura

Font: Generalitat de Catalunya

13/07/2021 - 10:39

Arrel de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, es va celebrar el passat 7 de juny l’acte virtual "Joves i Natura". Es va poder escoltar a joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) i es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació.

 

L’acte va comptar amb la conducció de la meteoròloga Mònica Usart i la intervenció de representants dels joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN). A més, sota el títol "I tu, què fas per la natura?" es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació i que són: Yas Recht, pastora de Circus Verónica Couto del CREAF Alex Cerón, fundador de Newex Joan Grivé, ambientòleg i influencer.

L’acte també va comptar amb la benvinguda de l’Hble. Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la cloenda va ser a càrrec d’Anna Barnadas, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Butlletí