Prova pilot amb contenidors intel·ligents al barri del Gas, a Premià de Mar

02/07/2021 - 09:21

La implementació de contenidors intel·ligents és una de les iniciatives que contempla el pla estratègic Smart City que recentment ha elaborat l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i que té per objectiu millorar la qualitat de vida al municipi mitjançant les noves tecnologies.

La prova, feta amb la participació de CESPA, Ros Roca i Xarxa Ambiental, es du a terme amb uns nous contenidors ubicats a la cruïlla dels carrers de Circumval·lació amb Abat Oliba, amb els quals, per abocar-hi les escombraries, cal utilitzar unes targetes personalitzades que prèviament s'han repartit entre els domicilis propers. Alhora, també s'ha facilitat als veïns i veïnes l'accés a una aplicació mòbil que els ajuda a obrir els contenidors, comunicar incidències, etc.

Aquesta actuació està pensada per millorar la qualitat ambiental de la vila i ajudar arribar als objectius de recollida selectiva marcats per la Unió Europea.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Els 27 joves que han estat escollits representants del CIM en aquesta 14ena edició treballaran als seus centres educatius i amb les seves famílies sobretot el que està relacionat amb la gestió dels residus per tal de fer les seves propostes i exposar-les al Ple del Consell dels Infants previst pel mes de març de l’any vinent. 

Notícia

El Porta a Porta s'amplia a tot el municipi d'Arenys de Mar

Butlletí