El mercat de Tordera acull un punt de recollida d'envasos bescanviables per vals de descompte

01/07/2021 - 10:15

Ffins al 25 de juliol el mercat de Tordera acollirà un dispositiu de retorn d'envasos bescanviable per vals de descompte.

Tothom qui vulgui podrà dipositar fins a un màxim de deu envasos i se'ls obsequiarà amb un val de descompte (5 cèntims per envàs) que es podrà bescanviar a les 180 parades adherides a la campanya de reciclatge. 

La regidora de Mercats i Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, ha destacat que amb actuacions d'aquest tipus es dona continuïtat a la campanya iniciada fa uns mesos amb els comerciants locals en termes de reducció de l'ús del plàstic i de sensibilització ambiental. A aquestes accions se'n sumen d'altres impulsades per l'Ajuntament, com ara la reducció de l'ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l'ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí