El mercat de Tordera acull un punt de recollida d'envasos bescanviables per vals de descompte

01/07/2021 - 10:15

Ffins al 25 de juliol el mercat de Tordera acollirà un dispositiu de retorn d'envasos bescanviable per vals de descompte.

Tothom qui vulgui podrà dipositar fins a un màxim de deu envasos i se'ls obsequiarà amb un val de descompte (5 cèntims per envàs) que es podrà bescanviar a les 180 parades adherides a la campanya de reciclatge. 

La regidora de Mercats i Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, ha destacat que amb actuacions d'aquest tipus es dona continuïtat a la campanya iniciada fa uns mesos amb els comerciants locals en termes de reducció de l'ús del plàstic i de sensibilització ambiental. A aquestes accions se'n sumen d'altres impulsades per l'Ajuntament, com ara la reducció de l'ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l'ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

A partir de l’any 2025, tots els municipis hauran de tenir taxa diferenciada i no deficitària de residus que permeti implantar una taxa justa segons el comportament de cada llar en la gestió de residus. Sallent, conjuntament amb el Consorci del Bages per a la gestió de residus, implantarà aquest nou sistema a partir del 2024.

Article

Quatre Escoles Bressol Municipals de Barcelona lideren el projecte RECOMPARTIM 2.0 que promou la reutilització i l’intercanvi de roba i objectes infantils per a un futur més sostenible i solidari

Article

Al local, situat al carrer Arnald de Corcó, s'hi vendran mobles, llibres o articles de decoració, entre d'altres

Butlletí