El mercat de Tordera acull un punt de recollida d'envasos bescanviables per vals de descompte

01/07/2021 - 10:15

Ffins al 25 de juliol el mercat de Tordera acollirà un dispositiu de retorn d'envasos bescanviable per vals de descompte.

Tothom qui vulgui podrà dipositar fins a un màxim de deu envasos i se'ls obsequiarà amb un val de descompte (5 cèntims per envàs) que es podrà bescanviar a les 180 parades adherides a la campanya de reciclatge. 

La regidora de Mercats i Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, ha destacat que amb actuacions d'aquest tipus es dona continuïtat a la campanya iniciada fa uns mesos amb els comerciants locals en termes de reducció de l'ús del plàstic i de sensibilització ambiental. A aquestes accions se'n sumen d'altres impulsades per l'Ajuntament, com ara la reducció de l'ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l'ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Article

El passat novembre va començar una nova fase de la campanya 'Dràstics amb els plàstics', a Sant Feliu de Llobregat, que contempla el lliurament de prop de 50.000 bosses de paper entre els mercats de la ciutat al llarg dels propers mesos.

Article

Es busca reduir els problemes que generen els embolcalls de plàstic cada any al clavegueram i disminuir la brutícia als carrers i places de la població.

Butlletí