Ens endinsem al subsòl de la ciutat per conèixer-ne tots els secrets!

dijous, 8 juliol, 2021 - 18:00 a 19:00
Virtual_Plataforma Zoom

 

Visita virtual al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc de Joan Miró.

T’agradaria saber com es gestionen les aigües pluvials de la ciutat? Com s’eviten les innundacions? Com es fa per cuidar l’aigua de les platges quan plou intensament? Acompanya’ns a conèixer el subsòl de la ciutat i podràs donar resposta a totes les teves preguntes. El dimecres 7 de juliol a les 18h entrarem virtualment al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc Joan Miró i aprendrem per què els dipòsits són elements clau a les ciutats mediterrànies per tal de fer front als efectes del canvi climàtic. També plantejarem la importància del cicle de l’aigua a les grans ciutats com Barcelona i tots els tipus d’aigua que hi ha. Ens endinsem a les entranyes de la ciutat per a conèixer-ne tots els secrets!

Organitza Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) 

Cal inscripció prèvia.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) abans de l'activitat.

Organitzador: 
Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) 
Destinatari: 
És per a tots els públics
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, dirigida als docents cada curs escolar. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Article

La trobada "Eines de la política alimentària per al reequilibri territorial", entre municipis de tot Catalunya, ha servit per reforçar el vincle entre els territoris rurals-productors i els urbans-consumidors. La jornada, organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), ha estat la prèvia a l'inici del VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries Urbanes del Pacte de Milà.

Butlletí