La recollida d’escombraries porta a porta s’estrena al barri de Sant Andreu, a Barcelona

Font: Betevé

26/05/2021 - 09:26

La recollida d’escombraries porta a porta s’ha estrenat a Sant Andreu de Palomar. Els veïns d’aquest barri de Barcelona ja no poden llençar les escombraries als contenidors habituals, després que s’hagi implantat aquest nou sistema. Als carrers ja només hi queden els contenidors de vidre. La resta, un total de 238, es van retirar diumenge.

Des d’aquest dilluns els veïns han de baixar les escombraries a la porta de casa en unes bosses que porten un xip incorporat per poder identificar les llars d’on provenen. Ho han de fer en un horari marcat, al vespre. A més, el tipus de residus que poden deixar-hi depèn del dia de la setmana: la fracció orgànica es pot baixar tres dies, els envasos, dos dies, i el paper i el rebuig, un. Els serveis municipals recullen les bosses a partir de les 22 h.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Notícia

Taradell reparteix tres mil cubells amb xip per millorar la recollida de residus porta a porta. Amb aquesta mesura l'Ajuntament podrà implantar, en un futur, un taxa per generació i/o participació.

Butlletí