El Prismàtic busca l’opinió de persones dedicades a la gestió i la planificació del medi natural per créixer

Font: CREAF

24/05/2021 - 12:48

La plataforma de coneixement Prismàtic llança una enquesta dirigida a persones implicades en la presa de decisions i que vetllen pel bon funcionament del medi natural.

La plataforma de coneixement Prismàtic que va néixer al 2016 es fa gran i ja compta amb una vintena d’entitats de recerca catalana a la família. Això ha permès que aglutini més de 300 fitxes divulgatives amb informació rellevant sobre el patrimoni natural i la biodiversitat i un cicle de jornades temàtiques #cafèprismàtic ben exitós! Ara, és el moment de revisar-se i llança una enquesta dirigida al seu públic principal: gestores, consultores, regidores, tècniques d’ajuntaments, associacions, fundacions… persones implicades en la presa de decisions i que vetllen pel bon funcionament del medi natural.

La informació recollida en l’enquesta, que respon a preguntes com l’ús de l’eina en el dia a dia i la periodicitat de consulta, permetrà afinar-la i apropar cada cop més la ciència a la gestió. Ens ajudes?

Respondre la breu enquesta

Què és el Prismàtic? 

El Prismàtic és una iniciativa del Departament de Territori i Sostenibilitat per apropar la recerca que es fa en gestió del patrimoni natural a Catalunya als gestors i tècnics de l’administració o de l’empresa. És una plataforma col·laborativa en la qual participen els actors de recerca catalans que generen informació contrastada i innovadora en aquest camp.

Treballa amb unes fitxes que resumeixen, en un llenguatge planer i directe, els continguts científics que provenen d’articles científics, manuals, informes, etc. Alhora, Prismàtic vol crear diàleg entre gestió i investigació i per això facilita a cada fitxa el seu contacte directe a través del correu electrònic i modera trobades entre ambdós actors.

D’altra banda, Prismàtic és més que una plataforma, per això disposa de canals de comunicació propis (Twitter i un butlletí mensual) i organitza cada any unes trobades entre científics i gestors al mateix Departament de Territori i cada quinze dies el recent posat en marxa #cafèprismàtic.


 

Categories: 

Relacionats

Entrevista
Lucia Matamoros, nanotecnóloga i membre de la tripulació d'Hypatia II

Acte
09/04/2024 - 00:00
Presencial i via zoom
Acte
26/04/2024 - 00:00
Àrea metropolitana de Barcelona

Butlletí