Santa Coloma de Gramenet s'adhereix a "Un arbre per europa"

24/05/2021 - 11:43

"Un Arbre Per Europa" és un manifest que neix per iniciativa d'Equip Europa arran d'una proposta de David Sassoli, President de Parlament Europeu. En ell tots els ajuntaments que participen assumeixen el compromís de: Plantar un arbre al seu municipi; visibilitzar la importància de el desenvolupament sostenible en l'àmbit local i involucrar els joves en els processos de presa de decisions en matèria de sostenibilitat local.

Més informació sobre aquesta iniciativa aquí.

 


 

Relacionats

Notícia
L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears, alcaldes i alcaldesses i FundiPau reivindiquen el paper dels municipis en l’abolició nuclear.

Notícia

La resolució demana als Estats, les organitzacions internacionals i les empreses que intensifiquin els esforços per garantir un entorn saludable per a tothom. 

Opinió

Un altre estiu els incendis es converteixen en un forçat element transformador del paisatge a tota la conca mediterrània.Si tothom té clar quines són les causes i les solucions de la situació actual, com és que cada estiu repetim les mateixes lletanies? Al meu entendre, el principal motiu d’aquesta situació és que surt més econòmic invertir, majoritàriament, en extinció, és a dir, en el cos de bombers, que en prevenció.

Butlletí