Fem pickles d’aprofitament amb verdures de temporada

dissabte, 29 maig, 2021 - 11:00 a 12:30
Aula Ambiental Sagrada Família


Taller de conserves de verdures. Farem pickles per millorar les propietats aconseguint sabors espectaculars i conservar les verdures durant molt més temps!

Taller presencial a l'aire lliure: amb la tècnica ancestral de la fermentació us ensenyarem a conservar les verdures que ronden per casa i sovint es posen una mica musties.

En farem pickles afegint-hi espècies i herbes. Millorarem les propietats d'aquests aliments, aconseguirem sabors espectaculars i no llençarem res de res!

Porta un pot de vidre amb tapa i verduretes, si en tens, i les prepararem juntes!

Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia a info@aulambiental.org o trucant al 934 350 547.​

Organitzador: 
Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia
La iniciativa s’emmarca en l’activació de parcel·les verdes municipals actualment en desús. Foto: Ajuntament de Barcelona

La iniciativa s’emmarca en l’activació de parcel·les verdes municipals actualment en desús. Foto: Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona destinarà 149.000 euros a posar en marxa tres “parcel·les agrícoles”, als districtes d'Horta-Guinardó, Gràcia i Sant Martí. El que es vol aconseguir amb aquestes transformacions, en paraules de l’Ajuntament, és portar “el verd a la ciutat” i mitigar els efectes del canvi climàtic.

Notícia

El sistema agroalimentari mundial és responsable d’entre el 21% i el 37% del total d’emissions globals netes dels gasos amb efecte d’hivernacle antropogènic. Per posar focus a aquesta realitat, la campanya “Your Plate, Your Planet” explica com les polítiques alimentàries locals són imprescindibles davant l’emergència climàtica i fa una crida internacional als municipis i als seus habitants perquè assumeixin compromisos per impulsar polítiques alimentàries que assegurin l’accés a aliments suficients, agroecològics, saludables i nutritius per a tota la població amb el Repte de Barcelona per a la Bona Alimentació i el Clima (de l’anglès ‘The Barcelona Challenge for Good Food and Climate’).

Notícia

Les entitats i els ciutadans que vulguin gestionar un hort urbà, un jardí o un espai de biodiversitat ja poden presentar els projectes per al concurs públic d’adjudicació de set terrenys municipals situats en diferents districtes de la ciutat. Aquesta iniciativa forma part del programa “Mans al verd” per corresponsabilitzar la ciutadania en la promoció i la cura dels espais verds i la biodiversitat.

Butlletí