Taller de cuina:proteïnes vegetals

dimecres, 26 maig, 2021 - 18:30 a 20:30
Activitat virtual.


Reduir el consum de carn és beneficiós tant per la nostra salut com per la del planeta. En aquest taller de cuina aprendrem a cuinar diverses receptes riques en proteïna vegetal.

La forma en què ens alimentem és fonamental per la sostenibilitat del planeta i de la nostra salut. En aquest taller descobrirem perquè és important reduir el nostre consum de carn i aprendrem a cuinar exquisides receptes riques en proteïnes vegetals, com hamburgueses, patés i salses, que ens ajudaran a tenir una dieta més respectuosa amb el medi ambient i amb la nostra salut!

A càrrec de 'Cuina saludable amb la Cesca'

Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’

Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia ccnavas@bcn.cat o 93 349 35 22, 699 90 23 59​

Organitzador: 
Organitza Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí