Conversa virtual "Ocells urbans, hostes de luxe"

dimarts, 13 abril, 2021 - 18:00 a 19:15
Virtual


A la segona activitat del cicle,gaudirem d'una conversa virtual sobre estructures per atraure ocells a la ciutat.

Sabies hi ha més de 80 espècies d’ocells que fan niu a Barcelona? Amb les presses i el ritme trepidant del dia a dia és fàcil oblidar-se que a la ciutat també hi ha una gran quantitat d’aus. La veritat però és que ocells com el xoriguer, el ballester o fins i tot el falciot cohabiten amb nosaltres. La biodiversitat, la riquesa i la varietat d’animals i plantes és un component molt important per al nostre benestar. I a Barcelona s’estan implementat tota una sèrie de mesures per afavorir-la.

En aquesta segona activitat del cicle “Barcelona, esclat de vida”, descobrirem què s’està fent a la ciutat per afavorir la presència d’aus a la ciutat i quin paper hi tenen la instal·lació de menjadores i les caixes niu.

En col·laboració amb la SEO.

L’activitat és gratuïta, només cal inscripció prèvia al web de La Fàbrica del Sol.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

932 564 430 

lafabricadelsol@bcn.cat

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Barcelona va iniciar fa quatre anys un programa de reintroducció d'aquesta espècies protegida a la muntanya, on es calcula que ja hi ha uns 200 exemplars

Acte
16/12/2022 - 10:00
Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (Carrer del Foc, 57), Barcelona
Notícia

Barcelona tindrà un nou Observatori de la Biodiversitat gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), que permetrà, alhora, impulsar la participació, la reflexió, l’intercanvi d’experiències i la sinergia en el desplegament del pla Natura 2030 i el Pla estratègic del CREAF 2022-2026. El conveni tindrà una vigència de quatre anys i l’import estimat és de 250.000 euros.

Butlletí