Il·lustradors s’uneixen per a conscienciar sobre la importància de l’ús de les energies renovables

28/03/2021 - 16:46
Il·lustració de lyona_ivanova

Il·lustració de lyona_ivanova

Barcelona Energia inicia la campanya #BarcelonaEnergiaIlustrada de la mà de coneguts il·lustradors per conscienciar sobre la importància d’utilitzar un model energètic sostenible.

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana llença la campanya #BarcelonaEnergiaIlustrada, una acció amb diferents il·lustradors de renom per a conscienciar sobre la importància d’utilitzar un model energètic sostenible.

Amb el propòsit de contribuir a la transició energètica i fomentar les energies renovables, Barcelona Energia comptarà amb la col·laboració de diferents il·lustradors fins a finals de juny, els quals seran els encarregats de transmetre els valors de la companyia, sostenibilitat i honestedat, a través de la seva perspectiva per tal d’arribar als més de mig milió de seguidors que acumulen entre tots als seus perfils de xarxes socials.

Per a Xavier Balsa, Responsable de màrqueting i comunicació de Barcelona Energia: “estem molt contents de poder col·laborar amb joves il·lustradors que estan conscienciats amb el medi ambient i així ho volen transmetre als seus seguidors. Els seus perfils comparteixen els nostres valors de sostenibilitat i honestedat i creiem que poden transmetre molt bé el missatge que ofereix Barcelona Energia”.

La il·lustradora que iniciarà l’acció és Marta Puig, coneguda com a Lyona Ivanova (@lyona_ivanova a Instagram), que compta amb més de 200.000 seguidors en aquesta xarxa social. Puig, és una jove nascuda a Esparreguera, dedicada al món de la il·lustració i la realització i en el seu perfil d’Instagram publica il·lustracions que tracten sobre temes d’actualitat des d’un punt de vista irònic i directe.

Durant el mes d’abril, Javier Royo (@javirroyo), saragossà, serà el segon il·lustrador en participar en l’acció amb en el seu perfil d’Instagram, el qual compta amb 235.000 seguidors i és on expressa l’actualitat de manera il·lustrada.

Ana Jiménez, coneguda a Instagram com @mercrominah, amb més de 100.000 seguidors publica il·lustracions sobre la vida quotidiana amb un to humorístic i serà l’encarregada de crear els grafismes durant el mes de maig.

Barcelona Energia, energia 100% renovable

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica pública més gran de l’Estat i la seva vocació és estar al servei de la ciutadania, oferint un servei de qualitat, transparent i de proximitat, l’objectiu del qual no sigui el benefici econòmic, sinó el benestar i l’apoderament de la ciutadania.

Així doncs, amb aquesta acció, la comercialitzadora pública aconsegueix transmetre el seu compromís amb el medi ambient a través d’una altra perspectiva; il·lustradors conscienciats amb les energies renovables.

Amb 4.700 punts de subministrament públics i més de 3.500 persones usuàries i empreses, Barcelona Energia continua treballant cap a una transició energètica oferint electricitat d’origen 100% renovable i sostenible a tots els seus usuaris, impulsant un model energètic bastat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Reus impulsarà la creació d’una comunitat energètica de fins a 6,2 MWp de potència al polígon Reus que aprofitarà les cobertes d’edificis públics i privats per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques que podran subministrar energia als edificis municipals i a les empreses instal·lades al polígon, en un radi de 500 metres, i aprofitar l’excedent per a produir hidrogen verd.

Notícia

Durant aquest darrer trimestre s’ha substituït la il·luminació existent a l’edifici de l’Ajuntament i a la pista esportiva del Pau Casals per il·luminació de tecnologia led, seguint amb les accions incloses dins del full de ruta del Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023, per tal de millorar l’eficiència energètica en els edificis públics.

Article
L'alcaldessa durant l'acte de cloenda del projecte 50/50

L'alcaldessa durant l'acte de cloenda del projecte 50/50

Gràcies al projecte 50/50 i a la feina de l'alumnat realitzant accions d'estalvi energètic, les escoles han aconseguit una reducció de 170.000 kw d'energia i de 38 tones d'emissions de CO2 . Això es tradueix en un estalvi econòmic d'11.598 euros, tal com ha informat l'Ajuntament.

Butlletí