Campanya cívica al Parc Natural de Collserola

18/03/2021 - 14:15

Durant el mes de març comença la campanya d’informadors al Parc Natural de Collserola, per reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent.

Com a conseqüència de la situació actual de pandèmia i de les diferents restriccions de mobilitat, s’ha intensificat l’ús dels espais naturals de Barcelona. L’any 2020, la freqüentació al Parc Natural de Collserola va augmentar en un 26% respecte l’any anterior, elevant la xifra anual a 6.300.000 visites. En paral·lel, s’han vist incrementades les situacions d’inseguretat i de conflicte entre visitants, sobretot en cap de setmana quan les visites es multipliquen a tots els espais.

Amb l’objectiu de reforçar la divulgació de les bones pràctiques i de la normativa vigent, des del març fins al juny una parella d’informadors se situarà a diferents entrades del Parc amb alta afluència de visitants. Les jornades seran durant el matí, amb horari de 10 a 14 h.

A Horta-Guinardó, els informadors seran al Pla dels Maduixers, els dies 20 de març, 17 d’abril, 15 de maig i 20 de juny.

Podeu veure el mapa detallat de tots els emplaçaments on se situaran els informadors en aquest enllaç.

Aquesta presència en el territori anirà acompanyada d’un reforç comunicatiu a les xarxes socials i al web del Parc vinculat a la campanya de comunicació Collserola, Territori Vital, que vol posar en relleu la importància d’aquest espai natural per a tots els habitants de l’àrea metropolitana.


 

Relacionats

Article

L’any 2020 ha estat un any especialment complicat a causa de la pandèmia de la COVID-19, i malgrat un context poc afavoridor de l’acció comunitària en salut, s’ha seguit treballant conjuntament per detectar les necessitats en salut derivades de la COVID-19 dels barris més desafavorits i dissenyar, implementar i avaluar programes per cobrir-les. Aquesta memòria presenta l’activitat realitzada durant el 2020 en els barris on està present l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) a través de l’estratègia de salut comunitària “Barcelona Salut als Barris” (BSaB).

Article

Les organitzacions de la Xarxa B+S Fundació Solidança, La taca d’oli/La Fàbrica i Back to Eco/Infinit Denim s'han unit per impulsar “Texans pel clima”, una campanya amb l’objectiu d’avançar cap a una economia més circular a través de la recollida de texans usats.

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Butlletí