Vic posa en marxa la campanya “l’Energia a casa” per fomentar l’eficiència energètica

04/03/2021 - 10:58

Dues sessions telemàtiques obertes a la ciutadania permetran disposar d’eines i recursos per estalviar i millorar la llar energèticament

Oferir recursos per augmentar l’estalvi i aconseguir l’eficiència energètica és l’objectiu de la “L’energia a casa”. La campanya iniciada per l’Ajuntament de Vic ajudarà, entre d’altres, a optimitzar el consum energètic i aprendre a llegir les factures i els contractes de subministraments per reduir costos.

“L’energia a casa” planteja dues línies d’acció que permetin a la ciutadania aprofundir en l’estalvi i l’eficiència enèrgica i es treballaran en diverses sessions formatives. Aquestes sessions obertes a tothom seran telemàtiques i s’hi explicaran conceptes bàsics per entendre les factures i optimitzar els contractes de subministraments a la llar i a la comunitat, així com les principals mesures d'estalvi. A més, s'explicarà com poden estalviar les comunitat veïnals.

 

Inscripcions obertes a tothom

Les inscripcions per les dues sessions es poden formalitzar fins al dia 1 de març en aquest enllaç. Ambdues estaran impartides per la consultora especialitzada en energia Ecoserveis.

  • Dimarts, 2 de març, de 6 a 8 de la tarda. Sessió telemàtica.
  • Dimarts, 9 de març, de 6 a 8 de la tarda. Sessió telemàtica.

Paral·lelament, el dimecres, 3 de març, d’1 del migdia a 3 de la tarda, es farà una sessió webinar adreçada a professionals sobre mesures i millores en l’eficiència energètica.


 

Categories: 

Relacionats

Article

En el marc de la celebració del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, l'Ajuntament de Vic va aplegar 550 nens i nenes de 12 escoles de la ciutat que han participat a una edició de 25 anys amb recorreguts amb bicicleta/caminant des dels centres escolars a l’esplanada del riu Gurri.

Article

Les escoles públiques Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i Soler, i l'Institut Ramon Turró i Darder han aconseguit estalviar més de dues tones de CO2 aquest curs. Aquesta és una de les dades més destacades del projecte 50/50 d'estalvi energètic, que la Diputació de Barcelona ha tancat amb un acte celebrat al Parc Franesc Macià.

Article

Inaugurada la VIII edició del Velèctric amb un vehicle d’hidrogen com a principal reclam.

Butlletí