Vic posa en marxa la campanya “l’Energia a casa” per fomentar l’eficiència energètica

04/03/2021 - 10:58

Dues sessions telemàtiques obertes a la ciutadania permetran disposar d’eines i recursos per estalviar i millorar la llar energèticament

Oferir recursos per augmentar l’estalvi i aconseguir l’eficiència energètica és l’objectiu de la “L’energia a casa”. La campanya iniciada per l’Ajuntament de Vic ajudarà, entre d’altres, a optimitzar el consum energètic i aprendre a llegir les factures i els contractes de subministraments per reduir costos.

“L’energia a casa” planteja dues línies d’acció que permetin a la ciutadania aprofundir en l’estalvi i l’eficiència enèrgica i es treballaran en diverses sessions formatives. Aquestes sessions obertes a tothom seran telemàtiques i s’hi explicaran conceptes bàsics per entendre les factures i optimitzar els contractes de subministraments a la llar i a la comunitat, així com les principals mesures d'estalvi. A més, s'explicarà com poden estalviar les comunitat veïnals.

 

Inscripcions obertes a tothom

Les inscripcions per les dues sessions es poden formalitzar fins al dia 1 de març en aquest enllaç. Ambdues estaran impartides per la consultora especialitzada en energia Ecoserveis.

  • Dimarts, 2 de març, de 6 a 8 de la tarda. Sessió telemàtica.
  • Dimarts, 9 de març, de 6 a 8 de la tarda. Sessió telemàtica.

Paral·lelament, el dimecres, 3 de març, d’1 del migdia a 3 de la tarda, es farà una sessió webinar adreçada a professionals sobre mesures i millores en l’eficiència energètica.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Butlletí