L’Ajuntament de Girona obre un procés de recollida de suggeriments sobre la nova proposta de neteja viària

10/02/2021 - 11:28

A través d’un formulari la ciutadania pot fer arribar les seves consideracions, les quals s’estudiaran per valorar si es poden incorporar al nou contracte de neteja que sortirà a concurs públic.

L’Ajuntament de Girona ha obert un procés de recollida de suggeriments sobre la nova proposta de neteja viària de la ciutat. El consistori està elaborant actualment el plec de condicions per treure a concurs públic el nou servei, i per això ha redactat informes tècnics sobre la neteja viària. Aquests documents s’han posat a disposició de la ciutadania a la pàgina web de Neteja i Residus que inclou un apartat amb un formulari on poder fer aquestes consideracions, i també s’han aportat a les diferents formacions polítiques municipals que formen el consistori i als representants de les Associacions de Veïns de la ciutat.

El procés de participació estarà obert fins al 18 de febrer, i tots els suggeriments s’estudiaran per valorar si es poden incorporar al document definitiu del nou contracte de neteja que el consistori està elaborant per posteriorment treure’l a licitació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Girona dona suport a aquest projecte impulsat per Coca-Cola, que compta amb l’adhesió de la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes, i en què també participen les entitats mediambientals Ecoembes i Ecodes i la Federació d’Hostaleria de Girona. En la primera fase, s’han instal·lat 32 punts de recollida selectiva de residus en el recorregut Olot-Girona de les vies verdes i s’han afegit a la iniciativa 47 establiments propers a la ruta per reduir la petjada de carboni a la demarcació.

Article

El 8 de juliol va tenir lloc l’audiència pública oberta a tothom sobre l’estratègia de ciutat per fer front a l’emergència climàtica.

Article

Els i les alumnes de l’Escola fan un receptari adreçat a les persones usuàries del Programa d’aliments solidaris. Un total de deu alumnes d’entre 16 i 29 anys de la Casa d’oficis treballen en unes fitxes per elaborar menús que evitin el malbaratament alimentari.

Butlletí