Pla pilot per a l'ús de bolquers reutilitzables a l'EBM El Lligabosc, a Reus

29/01/2021 - 11:40

L’EBM el Lligabosc ha estat escollida per a participar en un pla pilot per a l’ús de bolquers reutilitzables a les escoles bressol. Partint d’una proposta de l’empresa ADZ Nadons, proporcionarà a les famílies bolquers reutilitzables durant l’horari escolar i comptarà amb un servei de bugaderia per a una correcta higienització dels bolquers. 

Aquest projecte de la Regidoria d’Educació i la Fundació Educativa i Social de l'Ajuntament de Reus ha començat aquest mes de gener i es durà a terme durant aquest curs 2020-21.

El projecte es va presentar el dia 14 a les famílies de l’EBM Lligabosc, comptant amb la presència de part de l’equip educatiu, membres de Fes i Regidoria i les responsables de l’empresa.

L’ús de bolquers reutilitzables permetrà reduir d’una manera important el volum de deixalles que genera una escola bressol, s’ha calculat que el residu aproximat de bolquers d’un sol ús que genera un nadó durant el temps que els utilitza és aproximadament d’una tona.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí