El parc agrari de Sabadell comptarà amb un centre divulgatiu i impulsor de l’agricultura de proximitat i sostenible

Font: Ajuntament de Sabadell

17/12/2020 - 09:15

L’espai es divideix en dos grans àmbits: el Magatzem Agrari per a les activitats agroforestals de la finca, on es puguin guardar tractors i maquinària agrícola d'ús general, i el Centre d’interpretació i formació (CICG), com a centre de visitants al Parc Agrari de Sabadell.

També es preveu la construcció d’una era, accessos i zona d’aparcament. L’actuació té un cost de 600.000 euros i es desenvolupa en el marc de l’estratègia DUSI Sabadell.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt de projectes que l’Ajuntament està posant en marxa al territori, amb l’objectiu de impulsar l’activitat econòmica i de millorar la vida de les persones en la conjuntura actual marcada per la pandèmia. Es tracta d’actuacions encaminades a la millora de la seguretat viària, la mobilitat, la millora paisatgística i especialment reforçar la naturalització dels espais públics i la qualitat mediambiental.


 

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Butlletí