L'ajuntament de Sant Celoni guardonat amb un dels Premis de l'Aigua 2020

Font: Ajuntament de Sant Celoni

06/11/2020 - 13:45

L'ajuntament de Sant Celoni és un dels guardonats en l'edició 2020 dels Premis de l'Aigua, en reconeixement per la millora de la gestió de l'espai humit de les Llobateres, preservant els valors ecològics de l'ecosistema d'aquest espai i garantint-ne la funcionalitat hidràulica.

El premi l'atorga l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua anualment, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua. El guardó té l'objectiu d'estimular totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que contribueixin a millorar la relació de la població amb l'aigua i el seu entorn natural.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’aigua prové de la depuradora de Sabadell i arriba al municipi en camions cisterna. Properament s’espera poder fer ús també de l’aigua de la depuradora del Prat de Llobregat

Article

Montmeló disposa d’un servei públic d’abastament des de 1957 amb un model de gestió directa de forma continuada. L’any 2015 es posava en funcionament el dipòsit del Turó de la Bandera de Montmeló que va permetre millorar el subministrament d'aigua a Montmeló i Parets. Les obres, acordades en un conveni entre el Govern català i els dos ajuntaments l'any 2009, van anar a càrrec de l'empresa ATL, concessionària de la Generalitat.

Article

110 nous sensors per reforçar la detecció de fuites i fraus a la xarxa d’abastament d’aigua a Tarragona. Ematsa compta amb un rendiment hidràulic del 85%, la mitjana catalana se situa en el 78%​

Butlletí