Bicikits als parcs

Onze Jugatecambientals disposaran d'equips d'autoreparació de bicicletes

Font: AMB

02/11/2020 - 12:12

Es tracta d'una maleta d'eines d'autoreparació de bicicletes que contenen utensilis bàsics com ara puntes de broca, claus, extractor de pinyons o inflador de peu, entre molts d'altres.

Un total d'11 Jugatecambientals, ubicades als parcs metropolitans, començaran a oferir el servei d'autoreparació de bicicletes Bicikits a partir del dia 26 de setembre.

Es tracta d'una maleta d'eines d'autoreparació de bicicletes que contenen utensilis bàsics com ara puntes de broca, claus, extractor de pinyons o inflador de peu, entre molts d'altres.

L'objectiu és impulsar la mobilitat activa, i concretament l'ús de la bicicleta, a la xarxa de parcs metropolitans (XPM), tant per aquelles famílies que es desplacin a les Jugatecambientals amb bicicleta, com per aquells ciclistes que surtin a pedalar el cap de setmana i necessitin punts d'autoreparació. També s'emmarca en l'estratègia global de l'AMB d'impulsar una mobilitat més sostenible i més neta a tota la metròpolis de Barcelona.



Per facilitar el funcionament del servei, al llarg del mes d'octubre l'AMB posarà a disposició dels usuaris un servei d'acompanyament mecànic que ajudarà i donarà suport a les persones que necessitin fer algun tipus de reparació, com ara inflar les rodes o bé canviar una ronda punxada.

Aquest servei estarà disponible dins dels horaris de funcionament de la Jugatecambiental.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí