L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa en funcionament un servei de diagnosi energètica i de gestió de residus per a les empreses del municipi

Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

05/10/2020 - 14:35

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat en marxa un servei gratuït per tal d’assessorar a les empreses del municipi pel què fa a la gestió energètica i de residus.

Aquest nou servei té per objectiu ajudar a reduir la despesa energètica de les empreses i fomentar millores en el camp de la reducció d’emissions i l’eficiència en la gestió de residus.

Les empreses que participin d’aquest nou projecte, tindran accés a un expert que realitzarà una diagnosi  analitzant les tarifes, la potència energètica contractada, les corbes de consum elèctric i els consums fantasma i a partir d’aquesta anàlisi els realitzarà propostes de millora. A banda, també rebran assessorament en la implementació d’energies renovables, autoconsum i autoconsum compartit i es revisaran els costos de la gestió de residus i la seva optimització.

Les places per tal de participar en aquest projecte són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/L4jsQ52ma3uoaDm49

Amb aquest servei, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa un nou pas cap a la promoció, competitivitat i sostenibilitat del seu teixit econòmic. Aquesta iniciativa té el suport de l’associació APAES, i forma part del projecte Industria Circular Bages, un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i amb el suport de la Diputació de Barcelona, que aquest 2020 esdevé la seva quarta edició.


 

Relacionats

Acte
21/04/2024 - 11:00
Platja llarga de Vilanova i la Geltrú
Acte
06/04/2024 - 11:00
Club Marítim de Cubelles

Butlletí