El ministeri per a la Transició Ecològica reconeix la tasca d'HP per reduir les emissions de CO2

Cugat Mèdia

17/09/2020 - 15:51

El segell 'Reduzco' considera el centre d'impressió 3D de Sant Cugat 'un dels edificis més respectuosos amb el medi ambient'

El ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic ha atorgat a HP el segell 'Reduzco 2019', que reconeix 'el compliment de l'objectiu de reducció d'emissions de CO2'. La distinció posa en valor concretament el centre d'impressió 3D que la multinacional té a Sant Cugat, el qual considera 'un dels edificis més respectuosos amb el medi ambient i amb un índex més gran de sostenibilitat el món. HP subratlla que l'edifici es va construir amb materials sostenibles 'perquè tingués el mínim impacte mediambiental'.

El segell 'Reduzco' pretén 'fomentar de manera voluntària el càlcul i la reducció de gasos hivernacle que les companyies espanyoles generen amb la seva activitat de manera directa o indirecta'. Amb aquest reconeixement queda reflectit 'el grau d'esforç que han fet tant entitats públiques com privades en la lluita contra el canvi climàtic'.

No és la primera vegada que HP rep un reconeixement en aquest sentit. A l'estiu, les instal·lacions de Sant Cugat van tenir la distinció energètica LEED Gold.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Article

Resultats de la II trobada per l’educació ecosocial el Dia Mundial del Medi Ambient 2023 a Sant Cugat del Vallès.

Butlletí