El nou contracte de recollida de residus especials a tot l’Ajuntament de Barcelona fomenta l'economia circular

Font: Ajuntament de Barcelona

11/08/2020 - 10:00

La Gerència d'Ecologia Urbana acaba de licitar el nou contracte de "recollida selectiva de residus especials als locals adscrits als Districtes i Gerències de l'Ajuntament i altres centres públics a la ciutat de Barcelona", pel període 2020-2021, amb mesures de contractació pública sostenible. Des de finals de febrer, la recollida dels tòners usats, les piles (alcalines i de botó) i el petit material tecnològic (cablejat, ratolins, teclats, telèfons, en funcionament i en desús) l'executarà Engrunes, l'empresa de foment de l'ocupació guanyadora dels dos lots del concurs públic, cadascun d'ells amb els edificis públics de 5 districtes de Barcelona.

La iniciativa fomenta l'economia circular, ja que els residus que es recullen es reutilitzen, sempre que sigui possible i, enguany  incorpora -per primera vegada- en la recollida de tòners buits, la recollida de piles i de petit material tecnològic.

La relació d’edificis i dependències de Districtes i Gerències de l’Ajuntament de Barcelona on es dur a terme la recollida es pot consultar en l'annex III del plec tècnic, on també podeu identificar la periodicitat de la recollida o buidatge dels contenidors assignada a cada edifici i dependència.

Font i més informació al Departament de Logística i Gestió d'Edificis.


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí