L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es proposa reduir els residus que es generen un 10% en 5 anys

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

31/07/2020 - 09:00

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es marca com a finalitat reduir els residus que es generen a la ciutat un 10% durant els pròxims 5 anys.

Així ho recull el Pla Local de Prevenció de Residus, que es marca com a horitzó temporal l’any 2025.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar el seu primer pla d’aquestes característiques l’any 2012 i el d’ara és una actualització d’aquell document.

El pla es marca com a fita prevenir la producció de residus de característiques que els fan especialment perillosos, de difícil gestió o de difícil reintroducció al cercle productiu.

Un altre dels objectius és la reutilització, la promoció del consum responsable i incrementar la sensibilització sobre les conseqüències de les decisions dels ciutadans, com a consumidors, en la generació de residus.

El pla es marca com a finalitat que l’any 2025 la generació de residus es redueixi en un 10% i que cada ciutadà generi 1,11 quilos per dia.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Dins del Pla Sant Andreu Millora, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una capanya específica als comerços i establiments locals amb el repartiment de més de 500 kits als comerços amb diptics informariu i un cutter per augmentar la recollida selectiva, en especial la fracció del cartró

Acte
21/04/2024 - 11:00
Platja llarga de Vilanova i la Geltrú

Butlletí