L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es proposa reduir els residus que es generen un 10% en 5 anys

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

31/07/2020 - 09:00

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es marca com a finalitat reduir els residus que es generen a la ciutat un 10% durant els pròxims 5 anys.

Així ho recull el Pla Local de Prevenció de Residus, que es marca com a horitzó temporal l’any 2025.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar el seu primer pla d’aquestes característiques l’any 2012 i el d’ara és una actualització d’aquell document.

El pla es marca com a fita prevenir la producció de residus de característiques que els fan especialment perillosos, de difícil gestió o de difícil reintroducció al cercle productiu.

Un altre dels objectius és la reutilització, la promoció del consum responsable i incrementar la sensibilització sobre les conseqüències de les decisions dels ciutadans, com a consumidors, en la generació de residus.

El pla es marca com a finalitat que l’any 2025 la generació de residus es redueixi en un 10% i que cada ciutadà generi 1,11 quilos per dia.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El programa «Granollers entra en Simbiosi» ha resultat guanyador nacional del Premis Europeus a la Promoció Empresarial 2020 en la categoria de suport al desenvolupament dels mercats verds i l’eficiència en els recursos. Aquest premi ha valorat el treball per promocionar l’economia circular a la indústria, afavorint la sostenibilitat, la competitivitat i la col·laboració entre el teixit industrial granollerí.

Notícia

La ciutadania de tot Europa està convidada durant aquest cap de setmana, del 18 al 20 de setembre, a recollir i valoritzar els residus abandonats en el medi.

Butlletí