Els ocells dels parcs metropolitans

Font: AMB

27/07/2020 - 10:00

Els parcs tenen un paper molt important en la conservació de la biodiversitat a les ciutats. La combinació d'ambients que hi podem trobar crea diferents hàbitats on hi poden viure una gran diversitat d'ocells. En aquest pòster se'n mostren les 18 espècies més representatives. El pòster es pot decarregar en format PDF o es pot enllaçar a un interactiu web que permet escoltar el cant dels diversos ocells quan es passa per sobre o se selecciona l'ocell.

El Pla de millora de la biodiversitat de l'AMB promou la presència d'ocells als parcs: es trien espècies vegetals que els ofereixen refugi i aliment i s'habiliten petits espais aquàtics amb abeuradors.

Podeu descarregar aquí el pòster.

Autor: Servei de Promoció i Conservació de l'Espai Públic

Col·laboradors:

Il·lustradora: Blanca Martí

Editorial: AMB

Lloc: Barcelona

Data de publicació: 06/2020

Idiomes disponibles: Català


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Butlletí