El Districte de Sant Andreu promou la gestió més sostenible dels equipaments municipals

Font: Ajuntament de Barcelona

03/08/2020 - 10:11

A més de l'oferta de serveis com a tal – el projecte de dinamització, la programació d'activitats i els horaris d'obertura - es valorava també alguns aspectes ambientals com l'ús de paper 100% reciclat i la creació d'un mercat d'intercanvi de roba i material esportiu de segona ma.

Però el Districte de Sant Andreu ha volgut anar més enllà en l’ambientalització dels serveis: d'una banda ha introduït la figura del gestor energètic com a element indispensable de la gestió que ha de permetre minimitzar el consum i maximitzar l'ús de l'energia solar tèrmica per la producció d'aigua calenta sanitària. D'altra banda s’ha establert un sistema d'incentius a la bona gestió ambiental, per a la qual cosa ha desenvolupat un procediment d'auditoria ambiental que contempla 25 mesures que s'avaluaran anualment, i permetrà a la contractista en funció dels resultats incrementar el benefici industrial del 6% assegurat fins a un 12%.

Aquí us podeu descarregar la documentació de la licitació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Investigadors de la URV elaboren un sistema capaç de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en la configuració de comunitats energètiques d’energia renovable.

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Article

Té l’objectiu de reduir el consum d’energia, augmentar el consum d’energia renovables i disposar d’eines avançades d’avaluació del consum · Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament recull de la Diputació de Barcelona i que inclou mesures d’estalvi en l’ús de recursos i de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

Butlletí