Cicle de webinars sobre estalvi i eficiència energètica a les llars i a les empreses

Font: Diputació de Barcelona

14/06/2020 - 17:20
Cicle webinars d'estalvi d'energia a les llars i a les empreses. Setmana de l'energia Imatge: Diputació de Barcelona

Cicle webinars d'estalvi d'energia a les llars i a les empreses. Setmana de l'energia Imatge: Diputació de Barcelona

Amb motiu de la Setmana de l’Energia 2020, que se celebra del 20 al 26 de juny, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat organitzen un cicle de 30 tallers telemàtics previs oberts a tothom, organitzats conjuntament amb els consells comarcals del Bages, Osona, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental i amb la Mancomunitat Penedès-Garraf. L'objectiu d'aquesta actuació virtual és posar al servei de la ciutadania i de les empreses un espai de debat i reflexió, amb consells pràctics i bones pràctiques sobre estalvi i eficiència energètica.

La situació creada per la COVID-19 ens ha obligat a adaptar-nos i a trobar maneres noves i creatives de treballar per a un futur més sostenible. En aquest sentit, la Diputació de Barcelona, juntament amb els ens locals i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ha dissenyat per a la Setmana de l’Energia 2020 aquest cicle de trobades virtuals, amb el lema #desdecasa.

Les administracions públiques han de formar i sensibilitzar sobre aquests conceptes en tot moment, però especialment ara, pel valor ambiental associat i també per la importància econòmica i social que tenen l'estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables en el marc del procés de transició energètica.

La  Setmana de l'Energia és  una iniciativa anual organitzada conjuntament per l’Institut Català de l’Energia, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Programació dels webinars

Bages llarsEstalvia des de casa, al Bages (del 8 al 12 de juny)

Osona llars i comerçEstalvia des de casa i al comerç, a Osona (del 9 al 18 de juny)

Penedès-Garraf llarsEstalvia des de casa, al Penedès i al Garraf (15 al 17 de juny)

Penedès-Garraf empresesEstalvia a la teva empresa, al Penedès i al Garraf (8 i 16 de juny)

Maresme llarsEstalvia des de casa, al Maresme (15, 18 i 19 de juny)

Vallès Occidental: Avancem per la transició energètica, al Vallès Occidental (del 15 al 30 de juny)

Vallès Oriental empresaEstalvia des de la teva empresa, al Vallès Oriental (2 sessions el 15 de juny)

Vallès Oriental llarsEstalvia des de casa, al Vallès Oriental (15, 18 i 19 de juny)


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Butlletí