Roses confinades

dimarts, 26 maig, 2020 - 18:00 a dimecres, 27 maig, 2020 - 17:59
Plataforma Zoom

Itinerari virtual pel Parc de Cervantes per conèixer la seva història i la gran diversitat de roses que alberga. De la mà de Maria Teresa Garceran Paloma, tècnica del Programa de Biodiversitat, Direcció d'Espais Verds i Biodiversitat, de l’Ajuntament de Barcelona, recorrerem aquest emblemàtic parc, en què les més de 2.000 espècies i varietats de roses que s’hi conreen en són les protagonistes.

Ens aturarem en els punts més significatius per descobrir les roses antigues, creades abans de 1876, les modernes, agrupades per creadors i països d’origen o els rosers en miniatura. A més, també tindrem l’oportunitat de conèixer les interioritats del reconegut Concurs Internacional de roses Noves de Barcelona que se celebra anualment al roserar del mateix parc des de l’any 2001.

Enguany, malauradament, no s’ha pogut dur a terme i per aquest motiu us volem fer arribar el parc a casa a través d’aquesta activitat, especialment dissenyada durant el confinament.

Activitat gratuita. Cal inscripció prèvia. 

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala s'enviarà per correu electrònic (en un recordatori) un dia abans de l'activitat. Les persones inscrites a partir del 25 de maig, si us plau demaneu accés al correu lafabricadelsol@bcn.cat.

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932.564.430/689.62.34.05
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

El passat agost es van poder observar set cigonyes blanques en el barri de La Florida d'Abrera. Alguns veïns i veïnes d’aquest barri van contactar amb els tècnics municipals, per tal d’avisar de la seva presència, després de gairebé dues dècades sense aparèixer per Abrera.

Notícia

Tordera forma part des del 2014 de la campanya "Som lo que sembrem" , pel qual  es compromet com a poble en defensa de la salut pública i el medi ambient; dur a terme pràctiques alternatives de jardineria, manteniment de parcs i jardins, marges de camins i vials i arbrat públic, fonamentades totes elles en l'ús de productes biològics.

Notícia

L’àrea de Transició Ecològica ha introduït nous criteris perquè creixi la vegetació herbàcia fins que fa tot el cicle de floració i fructificació, beneficiant l’alimentació d’insectes pol·linitzadors, la producció de llavors o la recuperació del bosc de ribera, entre altres. L’actuació s’inclou en el projecte de millora de la biodiversitat de Lleida.

Butlletí