Ihuerting app

L'Aplicació que t'ajuda a cuidar el teu hort
13/05/2020 - 10:00

iHuerting t'ajudarà a cuidar les plantes del teu hort a la teva terrassa o jardí d'una forma simple i entretinguda. El teu smartphone o tablet et recordarà les tasques que has de realitzar en cada planta en el moment indicat.

Com funciona?

Molt fàcil. Has de seleccionar quines plantes tens, i iHuerting et recordarà quan regar, fertilitzar i aplicar tractaments de prevenció de plagues en cadascuna de les seves plantes. També et recomanarà una planta per afegir al teu hort segons la data que ho consultis.

¿Plagues?

iHuerting t'ajudarà a identificar i curar les plagues que afecten les plantes. Només has d'indicar un o dos símptomes visuals, i en identificar-la et suggerirà remeis orgànics per "curar" les plantes.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Butlletí